Ekološki veganski tortelini z jurčki oz veganski tortelini z gobami so odlična rešitev, ko se nam zaželi testenin na hitro.
Pri D’Angelo Pasta so se potrudili in naredili ekološke veganske torteline z jurčki. Torteline pridelajo izključno s tako imenovanim hladnim valjanjem. Na ta način tortelini, v največji možni meri, ohranijo hranila in okus. D’Angelo so tudi pol sveži, kar pomeni, da vsebujejo le polovico toliko vode kot sveže testenine. Zaradi česar tortelini tehtajo le polovično težo, ko jih pa skuhamo pridobijo manjkajočo vodo in zrastejo na dvakratno velikost.
Sestavine: testo: zdrob durum pšenice*, voda / Nadev (26%): drobtine* (PŠENIČNA moka*, kvas*), jurčki* (30%), krompirjevi kosmiči*, čebula*, sončnično olje*, česen*, morska sol, emulgator: SOJIN lecitin*, poper*. =*iz eko pridelave. Lahko vsebuje sledi MLEKA in stebelne ZELENE.
Hranilna vrednost (100g): energijska vrednost 1232kJ/292kcal, maščobe 4,3 g od tega nasičene 2,0 g, ogljikovi hidrati 2,4 g od tega sladkorji <0,5 g, beljakovine 19 g, sol 1,4 g.
NAVODILA ZA PRIPRAVO: Testenine stresite v 2,5L soljene vrele vode (1 jž soli na 1L vode) in jih kuhajte približno 12 -15 min. 250g = cca. 450g kuhanih testenin. Za 2 – 3 osebe. Po odprtju hraniti v hladilniku in čim prej porabiti.