Sestavine:
- ½ skodelice (112g) bio kokosovega masla Biona
- ¾ skodelice (192g) bio mandljevega masla Biona
- ¾ skodelice (72g) bio kakava v prahu Biolux
- ⅓ skodelice (104g) bio datljevega sirupa Biona
- 1 čajna žlička bio vanilije v prahu Biovegan
- ščep himalajske soli Naturgreen
- 1 skodelica svežih jagod ali drugega sezonskega sadja
Priprava:
V manjši pekač dajte papir za peko. V manjši posodi stopite kokosovo maslo in počasi vmešajte še mandljevo maslo, datljev sirup, kakav, vanilijo in sol. Večkrat dobro premešajte, tako da dobite gladko in tekočo mešanico. Prelijte v pekač. Jagode operite in narežite na manjše koščke. Jagode nadevajte čez pripravljeno "testo" za brownije (jagode nekoliko pritisnite s prsti v testo). Dajte v hladilnik za 2 uri in nato z nožem narežite na manjše kocke.
Vse sestavine, razen jagod, najdeš v Mamaterri. Dober tek!