Težko verjeti – ampak vegansko. Rastlinska interpretacija priljubljene italijanske klasike: Osnovo paradižnika, korenja, čebule in fižola v zrnju odlično dopolnjujejo tipična bolonjska zelišča bazilika, origano in timijan ter vse skupaj s sojinim mesnim nadomestkom – Bella Italia vegansko! Naraven okus, kot domače - brez umetnih dodatkov. Odlično se poda k: testeninam in lazanjam.
Sestavine:
58,5% pasiran paradižnik*, 6,5% korenje*, 5% paradižnikova pasta* (dvojno koncentrirana), 5% čebula*,
ZELENA*, 4,3% SOJIN BELJAKOVINSKI IZDELEK*, limonin sok* (iz koncentrata limoninega soka), fižol v zrnju*, grozdni sok* (iz koncentrata grozdnega soka), sončnično olje*, morska sol, škrob*, zelišča* (bazilika, timijan, origano), začimbe* (česen, poper, lovorov list). *Sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave. Certifikat DE-OKO-003. Kmetijstvo EU, izven EU.
Hranilna vrednost (100g):
Energijska vrednost 294 kJ / 70 kcal, maščobe 2,3 g - od tega nasičene maščobne kisline 0,3 g, ogljikovi hidrati 7,8 g - od tega sladkorji 4,8g, beljakovine 3,6 g, sol 1,3 g.
Uporaba:
Omako vzamemo iz kozarca, pokrijemo in segrejemo v mikrovalovni pečici. Lahko pa ga med mešanjem segrejemo v ponvi, nato pa poljubno obdelamo. Posebej dobro se poda k testeninam in lazanjam.
Hranite v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju hranite v hladilniku.