Japonski tofu file je idealno za azijsko kuhinjo. Na kratko prepražimo, prelijemo z malo sojine omake in ponudimo k riževim in zelenjavnim jedem. Ocvrte fileje na japonski način lahko sesekljate, narežete ali popečete v enem kosu.
Sestavine:
Tofu* (94%) (sojina zrna* 55%, voda, sredstvo za koagulacijo: magnezijev klorid, kalcijev sulfat), sončnično olje*, zelenjavna juha* (morska sol, ekstrakt kvasa*, sončnično olje*, por*, korenje*, zelena*, muškatni cvet*, muškatni orešček*, peteršilj*), koncentrat limoninega soka*.
* – iz kontrolirane ekološke pridelave.
V sledeh lahko vsebuje glutena, lupinastega sadja, gorčice in sezama.
Hraniti pri temperaturi od 2-7°C.
Hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost 853 kJ/205 kcal
Maščobe 13 g
– od tega nasičene 2,0 g
Ogljikovihidrati 2,4 g
– sladkorji <0,5 g
Beljakovine 19 g
Sol 1,4 g