Podroben opis:
Najboljši božični okusi v samo eni ploščici: različica Gianduja Gingerbread Caramel, ki je na voljo samo v zimski sezoni, vsebuje
Ta kreacija, prekrita s topljivo čokolado Gianduja nougat v ustih z 32 % vsebnostjo kakava, je popolna za zimsko sezono. 100 % organsko in ekološko pakirano, z umetniškim dizajnom umetnice Annette Wessel.
Sestavine:
Surovi trsni sladkor*, lešnikova pasta*17%, kakavova masa*, kakavovo maslo*, medenjaki* 9% (pirina moka*, surovi trsni sladkor*, sončnično olje*, karamelni sladkorni sirup*, sredstvo za kislino: citronska kislina, začimbe*) , cimet crisp* 4,5% (surovi trsni sladkor*, glukozni sirup*, maslena maščoba* (mleko), cimet*, morska sol), polnomastno mleko v prahu*, začimba za medenjake*
Kakavov delež: najmanj 32 %
Lahko vsebuje sestavine drugih oreščkov.
*Iz kontroliranega ekološkega kmetijstva. Certifikat DE-ÖKO-013. Kmetijstvo EU, izven EU.
Hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 2.278 kJ / 544 kcal, maščobe 33 g - od tega nasičene maščobe 15 g, ogljikovi hidrati 53 g - od tega sladkorji 43 g, beljakovine 6,4 g, sol 0,07 g.
Hranite v hladnem in suhem prostoru.