-15% popust na top prodajane "ženske izdelke* ob mesecu žensk

 
 
Mesec marec v Mamaterri poklanjamo ženskam. Odločili smo se, da podarimo -15% popust na najbolj prodajane " ženske" izdelke v naši trgovinici, ki bodisi pomagajo na poti do boljšega počutja in vitalnosti ali zdravja kože, las in nohtov.

Do konca marca v Mamaterri tako v -15% akciji najdete:

MAGIC ROOTY

Ker smo ženske kraljice "multitaskinga" in posledično tudi velikokrat utrujene.

Magic Rooty je okusen naravni napitek, nadomestek kave in hkrati prehransko dopolnilo za krepitev možganov, ki je bilo razvito, da dvigne raven energije, izboljša fokus in podpre delovanje vaših možganov brez energijskih padcev in živčnosti. Ustvarjen za izboljšanje počutja, povišanje produktivnosti, stabilno povečanje energije, fokusa in motivacije in zbistritev misli; pomoč pri stresu in "možganski megli".

V kolikor bi ga želeli poskusiti, bodo iz Magic Rootija pri nas v Kamniku gostovali v soboto, 30.4.24 in ga bodo seveda degustirali.
Magic Rooty najdete tukaj.

KOMPLEKS ZA KOŽO, LASE IN NOHTE

Za podporo lasem, nohtom in koži je v akciji KOMPLEKS ZA KOŽO, LASE in NOHTE z res izvrstno sestavo. Predstavlja strokovno in inovativno formulacijo vitaminov, mineralov in naravnih fitohranil za kožo, lase in nohte. Lepotni kompleks vsebuje OptiMSM®, spirulino, rjave morske alge Ascophyllum, izvleček bambusa in hialuronsko kislino. Vitamini A, B12, biotin, niacin in minerala jod ter cink, prispevajo k ohranjanju zdrave kože. Mineral baker ima vlogo pri pigmentaciji las in kože. Cink, tako kot selen in vitamin C, pomaga pri ohranjanju zdrave kože, nohtov in las. OptiMSM® velja za najčistejšo obliko naravnega žvepla. Žveplo je sestavni del beljakovin v laseh, koži in nohtih, v telo pa ga vnesemo izključno s prehrano.

Najdete ga tukaj.

Za dodatno podporo lasem je v akciji tudi

AMLINO olje in naravna rastlinska
barva za lase KANA.

Amlino olje je najstarejše naravno hranilo za kožo, lase in lasišče. Po ajurvedski metodi zdravljenja je najučinkovitejši pripravek za uravnavanje delovanja Pitta Dosha-e. Pitta Dosha pa je energetski kanal, ki je povezan tudi z lasiščem. Če nam ta kanal ne deluje pravilno, nam lasje predčasno sivijo ali izpadajo.

Delovanje amlinega olja na lasišče:
- pospešuje rast las
- preprečuje predčasno sivenje las
- krepi lasne mešičke
- preprečuje izpadanje las in krepi lasne korenine
- preprečuje nastajanje prhljaja
-blaži vnetja in razjede na lasišču (psoriaza, dermatitis…)


Na lasišču ga uporabljamo 1x tedensko, pred umivanjem las. Lasišče natremo s toplim oljem in ga z nežnimi krožnimi gibi zmasiramo. Pustimo ga delovati vsaj 1 uro in nato lasišče umijemo. Amlino olje najdete tukaj.

Poleg amlinega olja v -15% akciji sedaj prav tako
KANA
. Če jo uporabite samostojno, bo vaše lase obarvala v čudovit oranžno rdeč ton. Da bi dobili različne barvne odtenke las, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvami kot so INDIGO, SENA, AMLA in HIBISKUS. Zaradi skrbno izbrane kvalitete prahu in pravilne priprave je zmes kane lepo mazljiva in odlično trajno prekriva sive lase. Kano najdete tukaj.
 

HORMONSKI TROJČEK:
VITEX, NAPRO IN SUPER OMEGA3

Vas mučijo težave s hormonskih neravnovesjem, zanositvijo ali menopavzo? Predstavljamo vam Mamaterrin skrbno izbran trojček s številnimi zadovoljnimi uporabnicami. Vitex, Napro kremica in Super Omega 3.

Vitex ali navadna konopljika pripomore k hormonskem ravnovesju in je nepogrešljiv med menopavzo. Hkrati pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom. Več o Vitexu si lahko preberete tukaj.

Napro kremica je krema za kožo, ki vsebuje progesteronu podobno snov (izvleček diosgenin) ter ne vsebuje nobenih barvil ali dišav. Diosgenin je namreč povsem naravni izvleček iz mehiške koreninice divjega jama. Raven progesterona dramatično upade po dopolnjenem 30. letu starosti, kar pomeni, da prevlada estrogen, ki ustvarja simptome menopavze, kot so pridobivanje teže, depresija ter zmanjšan libido. Napro krema vsebuje progesteronu podobne snovi, ki pripomorejo k reševanju nekaterih simptomov, povezanih s pomanjkanjem progesterona!

Več o Napro kremici najdete tukaj.

Super Omega 3 predstavljajo kvaliteten izbor omega 3 maščob. Kot ste že velikokrat slišali v naši trgovinici, so Omega3 in D3 vitamin eden izmed ključnih vsakodnevnih prehranskih dodatkov za vsako žensko.

Super Omega 3 najdete tukaj.
 

VITAMIN D3 4000

Ko smo ravno pri D3 vitaminu, je sedaj v akciji -15% Dlux D3 vitamin 4000 v ustnem pršilu. Vsebuje kar 4.000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku. Dviguje in ohranja zdrave ravni vitamina D ter tako zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom.  Še posebej primeren za vse, ki težko požirajo kapsule in tablete ali imajo težave z želodcem ali črevesjem. Zadošča za 100 dni jemanja.

Dlux D3 4000 najdete tukaj.
 
V kolikor vam življenski stil ne omogoča časa za bolj raznovrstno prehrano in imate občutek, da vam primanjkujejo določeni vitamini, na pomoč lahko priskoči MULTIVITAMINSKO USTNO PRŠILO. Vsebuje celoten nabor vitaminov skupine B, vitamin A, C, D3, K in ključna minerala - jod in selen. Mikro emulgirane sestavine v biološko najprimernejši obliki omogočajo odlično in hitro absorpcijo.

Najdete ga tukaj.


CINK v ustnem pršilu je učinkovit in okusen sprej s cinkom za podporo normalnemu delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in ohranjanje zdravih oči, las, kože in nohtov. Najdete ga tukaj.
 

 FLORA INTIMA za podporo
vaginalni flori.

Edinstven holističen kompleks vsebuje 7 posebej izbranih mlečnokislinskih bakterij z 100 milijard kolonijskih enot na Studyy.gram. Sevi mlečnokislinskih bakterij so izbrani na podlagi raziskav (mlečnokislinske bakterije - laktobacili, ki jih naravno najdemo v vaginalni mikroflori).

Premišljeno so izbrane tudi b​rusnice, izvirajo iz rastišč na kislih barjih, ki predstavlja posebno okolje in naravno prispeva k visoki koncentraciji bioaktivnih spojin v brusnicah.

Dodana so tudi akacijeva vlakna z visoko prebiotično vrednostjo (vsebujejo najmanj 80 % topnih vlaknin), predstavljajo super hrano za seve, kar znatno podaljšuje njihovo aktivnost.

Posebna rastlinska kapsula omogoča, da mešanica mikrobioloških kultur pride do svojega cilja v živem, nepoškodovanem stanju, hkrati zagotavlja postopno sproščanje. Vitamin B3 prispeva k vzdrževanju normalne sluznice, vključno z vaginalno sluznico.

Priporočamo v primeru ponavljajočih se vaginalnih vnetij ali v času,
ko se trudite zanositi.
Omenjeni izdelek najdete tukaj.


MAP BELJAKOVINE


Zelo pomembno je, da ženske pazimo, da imamo dovolj velik vnos beljakovin v naše telo vsakodnevno; v kolikor vam hiter tempo življenja to ne dopušča, so tu MAP beljakovine.

Map beljakovine vsebujejo vseh 8 esencialnih aminokislin – gradnikov beljakovin. Gre za edinstveno formulo esencialnih aminokislin v prosto dostopni, prečiščeni obliki. Prebavijo se hitro (v roku 23 minut od zaužitja) in ne obremenjujejo telesa.100% naravne, čiste aminokisline.


KOMPLEKS S KVERCETINOM ZA POMOČ PRI POMLADNIH ALERGIJAH

Ker je cvetoča pomlad s sabo za marsikoga prinesla tudi alergije na cvetni prah, smo v akcijo dodali izdelek, ki vam lahko pomaga pri tovrstnih nevšečnostih.

ompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C je prava izbira za dopolnitev prehrane v času "cvetenja". Najdete ga tukaj.

NARAVNA NEGA

Od izdelkov za nego kože so v akciji naravna in ročno izdelana slovenska mila Kupala ter pomlajevalna dnevna in nočna krema ter vitaminska maska iz Zeliščnega posestva Cvetka.  Najdete jih tukaj.

Akcija velja v naši kamniški trgovinici in na spletu tukaj.
VELJA DO 31.3.24.
Od izdelkov za nego kože so v akciji naravna in ročno izdelana slovenska mila Kupala ter pomlajevalna dnevna in nočna krema ter vitaminska maska iz Zeliščnega posestva Cvetka.
Vse pravice pridržane © Mamaterra 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Mamaterra.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.